• Kungfu Fighter, Hidden Sugar

Sugar Defeating Arts

Ook in Singapore is de hoeveelheid suiker die mensen eten een probleem, maar de overheid heeft daar wat op gevonden. De beschermer van de gezondheid, de “Destroyer of Salt, Oil and Sugar”, is nogal goed in Kungfu en ze zet haar “Sugar Defeating Arts” in.

Campagne tegen diabetes

De campagne is onderdeel van de “Let’s Beat Diabetes campaign”. Hiermee gaat Singapore de strijd aan tegen diabetes. Te veel suiker is namelijk gelinkt aan overgewicht en overgewicht is weer gelinkt aan diabetes.

Kungfu Fighter, Hidden Sugar

Het filmpje toont een gezin dat uit eten is in een restaurant. Hun bodyguard houdt de wacht. Dan ziet de bodyguard ineens dat de familie wordt aangevallen door suikerschurken, die stiekem overal suiker aan toevoegen. Dat laat ze natuurlijk niet gebeuren!

Het resultaat is dit ontzettend tof gemaakte filmpje!

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Help mee!

Weg met overgewicht en chronische ziekten! Het is mijn doel om gezond leven makkelijk en toegankelijk te maken. Geen geneuzel in de marge, maar aandacht voor hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Alle informatie is zorgvuldig uitgezocht en goed (wetenschappelijk) onderbouwd.

Deel het artikel gerust op social media en/of laat me weten wat je er van vindt. Dankjewel, Carlo.

Groene smoothie iPhone app
2017-02-13T17:43:03+00:00 Tips|0 Comments

Leave A Comment