Wat is gezondheid? Podcast Jelmer de Boer
Spread the love!

Wie is Jelmer de Boer?

Jelmer de boer is, onder andere, bekend van zijn vlijmscherpe teksten en té strakke buikspieren. Hij blogt, vlogt en schrijft.

Zijn blog vind je hier: http://jelmerdeboer.nl/. Zijn superleuke filmpjes vind je op het YouTube kanaal geentroep. Zijn boek heeft de titel Eet taart krijg een sixpack.

De Jelmer de Boer podcast

Sinds kort is Jelmer ook nog eens gestart met het maken van podcasts. Zijn podcast heet Ik Weet Het Ook Niet en gaat over onderwerpen die hij zelf tof vindt. Dit bespreekt hij met mensen die daar net even wat meer verstand van hebben dan hijzelf.

Wat is gezondheid?

In deze podcast aflevering Wat is gezondheid?, interviewt Jelmer mij. We hebben het over Supersnel Gezond, maar ook over Anthony Robbins, NLP, geneuzel in de marge, mijn aankomende boek en natuurlijk Wat is gezondheid? Klik hier om de de podcast te beluisteren.

Heb je de podcast geluisterd? Dan ben ik heel benieuwd wat je ervan vond, laat het me weten. 👍

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

De Show Notes

De Show Notes geven een overzicht van de inhoud in een aflevering van een podcast. Dit zijn de onderwerpen die we hebben besproken, inclusief de linkjes naar de bronnen.

Mocht je meer willen weten over de onderwerpen die we bespreken, dan kun je er via het linkje meer over lezen:

Mooi compliment

En een mooi compliment van Rob van Berkel, die ga ik inlijsten 😜.

Compliment van Rob van Berkel

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *