Against Cancer
Spread the love!

Hoe mooi!

Hoe fantastisch is het om kinderen met kanker een te gekke ervaring te kunnen geven? Hoe mooi is het om een glimlach te kunnen toveren op de gezichten van kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker? Dat kan via Against Cancer.

Wat is Against Cancer?

Jaarlijks organiseert Against Cancer een aantal evenementen voor gezinnen met een kind met kanker. Deze evenementen zijn gratis voor de gezinnen. Against Cancer organiseert op woensdag 16 juli 2014 de 10e Circuitdag op het TT-circuit van Assen voor kinderen met kanker.

Een van mijn beste vrienden gaat die dag helpen kinderen een fantastische unieke ervaring te geven door ze de hele dag rond te rijden over het circuit. Daarnaast heeft hij de taak om sponsoren te zoeken, vandaar dit bericht op Supersnel Gezond. Ik help hem, naast mijn bijdrage, om sponsors te zoeken.

Wat gebeurt er met je bijdrage?

Je bijdrage gaat direct naar Against Cancer. Hiermee organiseren zij de gratis evenementen voor gezinnen met kanker.

Hoe kun je doneren?

Iedereen kan doneren. Bedrijven en particulieren hebben op het moment van schrijven gezamenlijk al € 34.354,- gedoneerd voor dit evenement!

Wil jij ook bijdragen? Dat kan heel gemakkelijk via de volgende pagina van Against Cancer:

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

http://againstcancer.nl/coureur-overzicht/?q=1461

Daarmee sponsor je de rode Porsche Boxter S, waarin een van mijn beste vrienden de kinderen met kanker over het circuit van Assen gaat rijden.

Je kunt zelf kiezen welk bedrag je overmaakt, of het nu 5, 25 of 50 euro is, alles draagt bij aan dit mooie doel.

Wat doet Against Cancer

Naast een racedag organiseren doet Against Cancer nog veel meer. Vanaf 2007 gaat Against Cancer ieder jaar op vakantie met zo’n 40 gezinnen. Met 3 à 4 bussen reizen ze af naar een locatie in Duitsland. Ze bezoeken elke dag een pretpark of een dierentuin. Het unieke van deze reis is dat alle deelnemers hetzelfde doormaken. Ze hoeven elkaar niet uit te leggen wat het is om een kind met kanker te hebben. Meer informatie vind je op de website van Against Cancer.

Een super mooi doel dus. Draag ook bij!

http://againstcancer.nl/coureur-overzicht/?q=1461

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *