Kabeljauw casserole
Pwoahé, wat een smaakbom is deze kabeljauw casserole! De bereiding duurt 15 minuten en dan nog even een uurtje op het vuur. Maar het is het wachten waard!
Pwoahé, wat een smaakbom is deze kabeljauw casserole! De bereiding duurt 15 minuten en dan nog even een uurtje op het vuur. Maar het is het wachten waard!
Moules-frites, ook wel mosselen met friet genoemd, is een populair gerecht in België. Het wordt als het nationaal gerecht van België beschouwd.
Dit Mexicaanse gerecht is zo snel en simpel te bereiden, dat ik het naar de “de snelste muis van Mexico” heb vernoemd: Speedy Gonzales!
Een mediterraanse schotel met kalfsoester. Het is toch grappig dat zoiets simpels zo lekker kan zijn! En het is een bord vol essentiële voedingsstoffen.
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.