Succesverhaal Supersnel Gezond
Spread the love!

Ter inspiratie

Graag wil ik het succesverhaal van Marian met je delen. Ze eet al een tijd Supersnel Gezond en ik hoorde dat ze daar enorm veel baat bij heeft. Ik vond haar verhaal superinspirerend en vroeg haar of ze het wilde delen.

Het succesverhaal van Marian

Een aantal jaar geleden begon ik te sukkelen met mijn gezondheid, eerst vage klachten zoals spierpijn, stramheid en vermoeidheid. Eigenlijk kampte ik altijd al met veel hoofdpijn en rugpijn. In 2009 kwam ik na een fikse ontsteking in mijn oog in de molen van het medische onderzoekscircuit. Er werden aandoeningen geopperd, onderzocht en weer verworpen. Uiteindelijk werd een aantal artsen en jaren later de diagnose fibromyalgie gesteld, niet overtuigd maar daar leek het toch wel het meeste op. Dus met een doorlopend recept voor diclofenac op pad gestuurd, want meer dan pijnstillers kon me helaas niet geboden worden. Geen aanrader trouwens want ik heb er enorme maagklachten van gekregen. Ik gebruikte dagelijks pijnstillers voor mijn spieren en tegen de stramheid, regelmatige hoofdpijn en rugpijn.

In 2014 besloot ik om op Pilates te gaan om zo wat aan mijn spieren te werken. Daar vond ik in de wachtruimte een keertje het boek “Een Bron Van Energie” op tafel. De plaatjes en het verhaal erbij spraken me aan. En toen ik hoorde over de “30 dagen uitdaging” dacht ik: “wat heb ik te verliezen, wat is nou 30 dagen op een mensenleven als me dat misschien wel meer energie oplevert?” Dus ik heb het boek aangeschaft en begon in de voorjaarsvakantie aan het “dieet” a la Carlo. Ik moest wel even wennen en kreeg veel commentaar, maar dat kon me niet schelen. Na een week merkte ik dat ik op de helft van de pijnstillers zat, na 2 weken kon ik zonder. Hoofdpijn en rugpijn had ik niet meer, ik had veel meer energie en ook de spierpijn en stramheid waren een stuk minder en zeker draagbaar. Ik hield vol en viel ook nog eens 14 kilo af, een prettige bijkomstigheid omdat ik in de jaren stiekem langzaam wel wat aangekomen was. Zonder moeite en honger bereikte ik mijn ideale gewicht.

Nu 2 jaar later is het geen dieet meer, maar een manier van leven. Ik sta graag in de keuken en experimenteer naar hartelust met smoothies en gerechten volgens de regels van het alkaline-dieet. De paracetamol raak ik nog maar zelden aan 🙂 . Ik geniet van al het lekkers dat de natuur te bieden heeft. Mijn keukenkastjes puilen uit van de kruiden; pakjes en mixen zijn taboe! Wat heerlijk dat ik dit ontdekt heb en wat fijn dat er iemand als Carlo Kool is die dit uitdraagt en ons steeds weer nieuwe recepten aanbiedt. 🙂 🙂 🙂

Heb jij ook een succesverhaal?

Heb jij ook veel profijt van Supersnel Gezond en wil jij ook mensen inspireren met jouw succesverhaal? Laat het me weten! Plaats een reactie hieronder of stuur mij jouw verhaal.

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *