Frozzypack lunchbox met koelelement
Spread the love!

Lunchbox met koelelement

Deze tip kreeg ik in de “30 dagen Supersnel Gezond uitdaging” Facebook groep. Neem je salade mee in een lunchbox met koelelement. Briljant! Na wat zoeken op internet kwam ik er achter dat er verschillende versie zijn. Er zijn versies met het het koelelement in de deskel tot aan losse koel elementen die perfect passen in de lunchbox.

Frozzypack lunchbox

De Frozzypack lunchbox vond ik er het mooiste uitzien, maar dat is ook gelijk weer de duurste. Die kost € 19,95 per stuk. Hij wordt in Zweden geproduceerd en heeft het koelelement verborgen in de deksel. Het aspect dat het element verborgen zit in de deksel, maakt dat ik het de mooiste oplossing vind.

Zelf zeggen ze dat de Frozzypack dé unieke lunchbox met geïntegreerde koeling in het deksel is. Volgens de website houdt deze lunchbox de etenswaren bij kamertemperatuur gedurende zo’n 7 uur koel en vers. Dat maakt het perfect om een salade in de ochtend te maken en mee te nemen!

Alternatieve opties

Er zijn dus ook alternatieve en goedkopere opties. Zo hoorde ik dat Xenos en Action ook een lunchbox met koelelement verkopen. Je hoeft er natuurlijk helemaal geen speciale box voor te kopen, je kun ook gewoon een klein koel element kopen en die onderop leggen in de lunchbox die je al hebt. Misschien iets minder praktisch, maar niet minder effectief.

Soortgelijke Berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.