30 dagen uitdaging update

De teller staat inmiddels op 1.752 leden. Iedereen blijft successen boeken. Er is zelfs iemand die inmiddels al 27kg kwijt is en nog steeds afvalt. Hoe geweldig is dat?!

30 dagen uitdaging update (update 15/05)

De teller staat inmiddels op 1.435 leden en het blijft zo gaaf om te zien en horen hoeveel successen mensen boeken!

  • Hier gaat het prima in nog geen 3 weken tijd 4 kilo kwijt!
  • En ik meen dat ik nu de afgelopen weken al voel dat mijn energieniveau weer verbetert!! Ik ben dus erg blij met al je tips en ideeën!
  • Zoals al eerder aangegeven, wij gaan lekker! Wij genieten elke dag weer opnieuw van elke dag weer een ander heerlijk recept!
  • En nog veel meer…

30 dagen uitdaging update (update 03/09)

Inmiddels heeft de groep al meer dan 750 leden en het aantal blijft groeien. Er komen ook steeds meer leuke tips, recepten en leuke ervaringen voorbij.

30 dagen uitdaging update (update 25/03)

Inmiddels heeft de groep al meer dan 350 leden!

30 dagen uitdaging update (update 28/10)

Even een greep uit de successen die worden behaald in de 30 dagen Supersnel Gezond besloten Facebook

  • …bij ons gaat het prima en blijft het ook goed gaan…
  • …geen buikklachten meer…
  • …2 kilo afgevallen, ook 2 cm in de taille minder…
  • …je voelt je stuk minder zwaar qua moeheid…
  • …bizar wat een verschil het maakt hoe je eet…
  • …het is nu onze manier van eten geworden…

30 dagen uitdaging update (update 19/8)

Inmiddels heeft de 30 dagen Supersnel Gezond besloten Facebook groep al meer dan 70 leden. Enthousiaste verhalen vliegen al over en weer; van complimenten krijgen uit je omgeving over hoe je eruit ziet tot aan 6.5kg in 5 weken. Een succes dus!

30 dagen uitdaging

Wie doet er nog meer mee met de “30 dagen uitdaging”? Dertig dagen alleen maar groente en fruit omarmen en supersnelle gezonde recepten eten. Test zelf het verschil.

Wist je dat ik ook een receptenboek heb geschreven? Klik hier voor meer informatie.

Voedsel als brandstof

Voedsel is in de essentie een brandstof. Te vergelijken met een Diesel auto die op de brandstof Diesel rijdt.

Een diesel auto rijdt prima op sla-olie, maar als je aan een eigenaar van een diesel auto vraagt of hij liever sla-olie zou tanken, dan is het antwoord nee. Als je uitlegt dat een Diesel auto echt op sla olie kan rijden, dan gaan er andere factoren meespelen. Dan gaat de aandacht uit naar de motor. Is het wel goed voor de motor? Ja maar, gaat de motor dan niet over een tijdje alsnog stuk. Hoe zit het met de leidingen? Slippen die dan niet dicht? En de prestatie? Wat gebeurt er dan met de prestatie en het effect op de trekkracht van de auto? Etc, etc, etc…

Die vragen zijn logisch toch? Die vragen zou je ook moeten stellen als het gaat om jouw persoonlijke brandstof. Wat eet en drink je. Wat is daarvan het effect op jouw motor en je lichaam? Ongezonde voeding verbrandt je lichaam ook, maar het haalt daar minder essentiële voedingsstoffen uit, zoals vitamine en mineralen. Sterker nog, slechte voeding heeft een negatief effect op je leidingen (vaten) en je motor (hart). Nog los het uiterlijke aspect in de vorm van overgewicht. Soms gaat er wel eens een dashboard lampje branden en krijgen mensen fysieke klachten. In de regel wordt er dan een medicijn voorgeschreven, zonder naar de oorzaak te kijken. Dat is net als een stickertje plakken over een dashboard lampje heen dat is gaan branden. Ongezonde voeding kan wel degelijk een oorzaak zijn en als je die oorzaak verhelpt, verdwijnt ook het probleem.

Onbewust weet je wat gezonde voeding is. Ook aan je lijf merk je wat gezonder is. Stort je in na het eten, of krijg je energie na het eten? Heb je overgewicht, of op gewicht? Dat zijn allemaal indicaties die kunnen aangeven of je gezond eet ja of nee.

Voedsel is primair een brandstof en gezond eten hoef niet smakeloos te zijn. Als je gezond eten goed bereidt is ook qua smaak nog eens super lekker. Daarbij gaat je motor veel langer mee!

Doe ook mee!

Doe ook mee! Eet 30 dagen supersnelle gezonde recepten en test zelf hoe groot het verschil voor jou is.

Zoek je steun?

Zoek je steun, wil je ervaringen delen, of gewoon andere mensen volgen die die ook de uitdaging aangaan? Meld je dan aan bij de speciale besloten Facebook groep: 30 dagen Supersnel Gezond punt NL.

Groene smoothie iPhone app