De foto studio van Supersnel Gezond
Spread the love!

Gezonde recepten echt snel en gemakkelijk

De gezonde recepten van Supersnel Gezond punt NL zijn echt snel en echt gemakkelijk! Sommige mensen zien de foto’s en de lijst met ingredienten en schrikken dan een beetje terug. Hmmm, ziet er wel erg lekker uit…. maar als het er zo uit ziet, kan het nooit zo snel en gemakkelijk zijn. Toch is het echt zo!

Ik kan het, dus jij ook!

Ik ben géén kok, heb géén hogere hotelschool gedaan, kookte in mijn studententijd vaak kip kerrie uit een pakje en ik heb ooit 1 jaar lang elke avond magnetron maaltijden gegeten. Oef, wat had ik het slecht na dat jaar. Totaal futloos. Toen kreeg ik ineens een mega behoefte aan groenten. Simpelweg ben ik 2 ons gaan roerbakken met wat vlees erbij. Daar merkte ik al verschil, maar het is nooit echt tot me doorgedrongen dat groente leidt tot energie. Ik heb het nooit verder uitgezocht of goed doorgezet.

Veel later ben ik in aanraking gekomen met het alkaline dieet / eetpatroon. Dat heb ik toen 2-4 weken consequent uitgetest en heb het eetpatroon erna nooit meer losgelaten. Ik ben inmiddels 16 kilo lichter en barst van de energie. Nu ben ik ook nog eens extra fit, doordat ik nu ineens wel zin en energie heb om te sporten.

Het is echt zo gemakkelijk

Ik maak elk recept van deze website zelf. In een kleine keuken en binnen 15 minuten. Snijden kan ik absoluut niet zo snel zoals Gordon Ramsay of Jamie Oliver. Toch lukt het mij om elk recept binnen 15 minuten te bereiden. Lukt het me niet, dan komt het recept niet op de site.

Denk ik brokken

Eten koken wordt ook gemakkelijk naarmate je het in groepen gaat denken. Soms staan er wel 10 ingrediënten. Zoals bij de Vietnamese salade. Als je goed kijkt bestaat het gerecht maar uit 2 delen; groenten en dressing. Dus de acties zijn; snijd de groenten en maak de dressing. Simpel toch?

De foto’s zijn echt de Supersnel Gezond punt NL gerechten

Die foto’s maak ikzelf in mijn “fotostudio”, dat is die opbergdoos met 2 bouwlampen die je op de foto ziet bij dit artikel. Die staat in een hoekje van de eetkamer en daar worden de gerechten ingezet. De bouwlampen gaan vervolgens aan en zo maak ik de foto’s met een digitale camera. Door de goede instellingen die ik heb gevonden, is bijwerken overbodig geworden.

Soortgelijke Berichten

Een Commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *