Het beste van 2012
Spread the love!

Het beste van 2012

Op deze pagina staat het beste van 2012. Dit lijstje bevat mijn persoonlijke favorieten van de huidige recepten op Supersnel Gezond. Ze staan in willekeurige volgorde en dat zijn echte toppers.

Hierbij wens ik je ook gelijk een fantastisch 2013 toe! Ik ga mijn best doen nog veel meer lekkere snelle gezonden recepten te verzamelen die voldoen aan het alkalische eetpatroon / dieet en ik hoop dat jullie daar ook in 2013 weer heel veel plezier aan gaan beleven.

Bosbessen-gember pudding

https://supersnelgezond.nl/bosbessen-gember-pudding/

Simpelweg de grootste verrassing van 2012. Dit toetje zet iedereen op het verkeerde been. Het lijkt alsof het bestaat uit room en vooral veel suiker, terwijl de basis avocado is en het zoete te danken is aan rozijnen en dadels.

Bosbessen gember pudding

Tonijnsteak met wokgroenten

https://supersnelgezond.nl/tonijnsteak-met-wokgroenten/

Het toppertje met een Oosters tintje. De tonijn is op deze manier zo erg lekker, dat het iedere keer weer jammer is als het op is.

Tonijnsteak met wokgroenten

Nori wrap met tofu en prei

https://supersnelgezond.nl/nori-wrap-met-tofu-en-prei/

De wrap geeft het idee van een snack. Een gevuld rolletje met een sterke pikante smaak. Wel even opletten dat je er niet door gaat schranzen.

Nori wrap met tofu en prei

Bananen noten smoothie

https://supersnelgezond.nl/bananen-noten-smoothie/

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Zelf maak ik deze smoothie steeds vaker zonder de dadels en de rozijnen. De bananen en de amandelmelk zorgen er al voor dat hij toch wel zoet genoeg is. Soms ook met wat extra noten, dan wordt hij lekker  vol en dik.

Bananen noten smoothie

Zoete komkommer smoothie

https://supersnelgezond.nl/zoete-komkommer-smoothie/

Ha, de frisse starter. Deze smoothie zou ik iedereen aanraden die net begint met het maken van smoothies. Hij is licht, frist en drinkt heel gemakkelijk weg. Mocht je geen hennepzaad in huis hebben, dan kun je er bijvoorbeeld ook alfalfa (zelf kweken of kopen) in doen.

Zoete komkommer smoothie

Spinazie met blauwe bessen smoothie

https://supersnelgezond.nl/spinazie-met-blauwe-bessen-smoothie/

Deze moet toch echt in de lijst van 2012. Dit is een beer van een smoothie. Deze zorgt voor extra kracht, de hele ochtend door.

Spinazie met blauwe bessen smoothie

Thaise tonijnsalade

https://supersnelgezond.nl/thaise-tonijnsalade/

Tonijn staat al een keer in de lijst, maar dit gerecht is zo anders…. dat deze hoort ook in het beste van 2012 thuis.

Thaise tonijnsalade

 

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *