Succesverhaal Supersnel Gezond
Spread the love!

Ter inspiratie

Graag wil ik het succesverhaal van Elisah met je delen. Ze stuurde mij onderstaande e-mail. Haar verhaal heeft mij enorm geraakt. Ik heb haar gevraagd of ik het (met een fictieve naam) op de website mocht plaatsen met als doel mensen, in een soortgelijke situatie, te inspireren. Dat mocht, dus bij deze haar verhaal.

Het succesverhaal van Elisah

Mijn naam is Elisah en ik ben 56 jaar.

Ongeveer vanaf februari volg ik je site en ben je recepten gaan maken. Ik ben lid geworden en heb je ebook gekocht.

Sinds 7 jaar heb ik een ernstige vorm van reuma….. volgens de reumatoloog dan. Zelf heb ik altijd gezegd: “Ik heb een probleem en dat moet ik oplossen”. Mijn reumawaardes waren niet meer te meten en het grootste gedeelte van de dag lag ik op de bank of op bed. Ik bespaar je de lange weg die ik ben gegaan in het medisch circuit.

Ik heb alle medicatie gebruikt in verband met de reuma die je maar kunt bedenken, waaronder de pretpil prednison. Mijn reumatoloog werd er zelf ook wanhopig van… niets hielp.

Zelf was ik al bezig met voeding maar zocht het te vaak in kleine dingen zoals bijvoorbeeld niet tegen een tomaat kunnen. Totdat ik op deze site terecht kwam. Het heeft me geen moeite gekost om het eetpatroon aan te passen. Het smaakt allemaal lekker en het is ook leuk om uit te proberen.

Nu heb ik vorige week de uitslag van mijn bloedonderzoek gekregen…. en de waardes zijn NORMAAL. Je begrijpt dat ik hier ongelooflijk blij mee ben.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Mijn arts wil er niets van weten dat voeding een rol zou kunnen spelen…. hij staat er niet eens voor open. Hij vroeg wat ik gedaan had en toen ik vertelde dat ik anders ben gaan eten reageerde hij amper. Hij was niet eens blij dat ik dit resultaat heb bereikt. Tja, hoe hypocriet kun je zijn?

Maar ik gebruik nu sinds een half jaar geen enkele vorm van medicatie meer. Dat zegt toch genoeg?

Helaas heb ik al schade aan mijn knieën en loop ik slecht. Mijn energie is nog laag, maar verder voel ik me een stuk beter. Ik vertrouw er op dat het nog meer zal verbeteren. Alles in de natuur gaat ook langzaam, kijk maar naar de seizoenen.

Ontzettend bedankt dat jij deze adviezen deelt. In feite kun je zonder iets te kopen alles volgen, maar uit dankbaarheid heb ik wel wat van je gekocht omdat ik vind dat jij dit verdient.

Dank je wel Carlo, ik promoot je site waar ik maar kan!

Heb jij ook een succesverhaal?

Heb jij ook veel profijt van Supersnel Gezond en wil jij ook mensen inspireren met jouw succesverhaal? Laat het me weten! Plaats een reactie hieronder of stuur mij jouw verhaal.

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *