Succesverhaal Supersnel Gezond
Spread the love!

Ter inspiratie

Graag wil ik het succesverhaal van Funlovingfemale met je delen. Ik ontving een berichtje via het contactformulier op Supersnel Gezond. Ze schreef dat ze de afgelopen twee jaar bezig was geweest met het aanpassen van haar eet- en levensstijlgewoontes. Ze schreef dat mijn recepten, en met name de groene smoothies, van onschatbare waarde zijn in haar leven. Ik heb ook nog even contact gehad met haar via Skype over haar wonderbaarlijke transitie. Wat een gigantisch inspirerend verhaal. Ik vroeg haar of zij haar verhaal wilde delen op Supersnel Gezond en dat wilde ze.

Leuke tip! Funlovingfemale inspireert nu ook anderen. Dit is het succesverhaal dat Funlovingfemale mij stuurde om te delen.

Het succesverhaal van Funlovingfemale

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik de website www.supersnelgezond.nl tegen. Na de website goed doorgespit te hebben voelde ik dat ik hier baat bij ging hebben.

Heb een semi-pro blender aangeschaft en ben de groene smoothies uit gaan proberen. Ook het alkaline dieet sprak mij aan.

Door allerlei omstandigheden was ik veel te zwaar. Mijn BMI was boven de 40. Maar de knop om kunnen zetten, ho maar.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Totdat ik wederom longproblemen kreeg en de doktoren me vertelde dat mijn rechterlong zo slecht was dat dit niet vaker meer moest gebeuren. Dat kwam onder andere doordat ik morbide obees was. Ik had een kind op de wereld gezet en wat dan? Dat ik dood ga en wat vragen ze aan mijn kind: Waar is je mama? Dan moet hij zeggen:” mama is dood, die heeft zich dood gegeten”. Nee. Never in a million years. Tijd om het roer volledig om te gooien.

Natuurlijk wilde ik die tientallen kilo’s graag op “eigen houtje” eraf krijgen maar doktoren vertelde me dat ik wel een eind zou komen maar ik dit nooit succesvol kon redden zonder een ingreep. Het lichaam wil bijna altijd terug naar het oude gewicht. Bijna de helft heb ik zelf gedaan, door mijn eet- en leefgewoontes radicaal aan te passen. Zorgen dat ik in goede conditie kwam voor als de ingreep zou plaatsvinden. Aan de recepten van Carlo heb ik veel gehad. Vooral de green smoothies zijn voor mij een uitkomst.

Nu 73 kilo lichter en een prachtig leven rijker geniet ik met volle teugen. Duurt het lang om smoothies te maken. Nee, tuurlijk niet. Weet je wat ik doe: ik pak het recept van Carlo en doe de ingrediënten x 2. Deze benodigdheden probeer ik zo biologisch mogelijk aan te schaffen. Maak de blender startklaar, was en snijd de ingrediënten en laat de blender zijn werk doen. Binnen 20 minuten heb je voor ruim 1 week aan smoothies. We kennen allemaal wel een supermarkt waar je verse sap kunt halen. Spaar de flesjes en was ze goed uit. De smoothies kun je in de flesjes doen en invriezen.

Iedere dag een green smoothie van 250-300ml en je bent aardig op weg. Easy does it!!

Heb jij ook een succesverhaal?

Heb jij ook veel profijt van Supersnel Gezond en wil jij ook mensen inspireren met jouw succesverhaal? Laat het me weten! Plaats een reactie hieronder of stuur mij jouw verhaal.

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *