Pantelleria-salade
Pantelleria-salade is een traditioneel recept van het eiland Pantelleria, een prachtige plek, vol met natuurlijke en gastronomische schatten.
Pantelleria-salade is een traditioneel recept van het eiland Pantelleria, een prachtige plek, vol met natuurlijke en gastronomische schatten.
Traybake: alle ingrediënten op een bakplaat en de oven doet de rest. Deze maak ik met pompoen, kastanjechampignons, tomaat, rode ui en mozzarella.
Dit gerecht, genaamd umamibom, staat in het kader van het uitbuiten van de 5e smaak. Ofwel, umami: de hartige smaak naast zoet, zuur, zout en bitter.
Dit recept heb ik een knuffel in een kom genoemd, omdat het echt een hartverwarmend recept is. Het is niet extreem of pittig, gewoon hartverwarmend lekker!
Deze zomerse biefstuk met watermeloen is een heerlijk, supersnel, superlekker en fris gerecht met de verrassende smaak van warme watermeloen.
[wpurp-searchable-recipe]Spaghetti met pompoencrème (vegan) – – cherrytomaten, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoen (diepvries), salie, sjalotje, Taggiasche olijven, water, zout, volkoren spaghetti, Zet als eerste een pan met water op het vuur voor spaghetti. ; Bereid hierin de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.; Hak de knoflook fijn en snipper het sjalotje.; Doe de olijfolie in…
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.