Vegetarische boerenkoolstamppot

Vegetarische boerenkoolstamppot

Deze vegetarische boerenkoolstamppot is niet alleen heel erg lekker, hij is ook ontzettend gezond. Hij bevat heel veel essentiële voedingsstoffen. De structuur en hartige smaak van champignons en paddenstoelen lijken een beetje op vlees. In deze boerenkoolstamppot gebruik ik de kastanjechampignons als vleesvervanger. Het is echter geen volwaardige vleesvervanger, want champignons bevatten 10x minder eiwitten dan vlees….

Venkelsalade met gepaneerde kalfsschnitzel

Venkelsalade met gepaneerde kalfsschnitzel

Deze venkelsalade met gepaneerde kalfsschnitzel is zo simpel te bereiden en zo lekker. Natuurlijk supergezond en binnen 15 minuten klaar. Tenminste, als je kiest voor een kant-en-klaar gepaneerde kalfsschnitzel. Dit recept heb ik trouwens gekregen van mijn goede vriendin Jennifer, dus bij deze: “Dankjewel Jennifer!” Ikzelf heb een kalfsschnitzel gekocht en die zelf gepaneerd. Superlekker…

Salade met spruiten en honing-mosterddressing

Salade met spruiten en honing-mosterddressing

Deze salade met spruiten en honing-mosterddressing is eigenlijk een beetje een gekke salade. Het bevat rauwe spruiten, maar dat is dus echt heel erg lekker! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf nooit aangedurfd had om rauwe spruiten in een salade te verwerken, als ik het niet zelf een keer onopgemerkt voorgeschoteld had gekregen. Ik bestelde…