Spaghetti met pompoencrème (vegan)
[wpurp-searchable-recipe]Spaghetti met pompoencrème (vegan) – – cherrytomaten, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoen (diepvries), salie, sjalotje, Taggiasche olijven, water, zout, volkoren spaghetti, Zet als eerste een pan met water op het vuur voor spaghetti. ; Bereid hierin de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.; Hak de knoflook fijn en snipper het sjalotje.; Doe de olijfolie in…
Sardines in tomatensaus
[wcm_nonmember][xyz-ihs snippet="nonmember-text"][/wcm_nonmember][wcm_restrict][xyz-ihs snippet="voedingswaarden"] 484,0 kcal
31,2 gram eiwit
21,1 gram koolhydraten waarvan 13,7 gram suikers
27,6 gram vet waarvan 6,1 gram verzadigd vet
9,3 gram vezels [/wcm_restrict]