Snelle Shrimp Saganaki
De inspiratie voor de snelle Shrimp Saganaki komt uit Griekenland. Gebaseerd op een recept met gebakken garnalen, tomatensaus, feta en ouzo.
De inspiratie voor de snelle Shrimp Saganaki komt uit Griekenland. Gebaseerd op een recept met gebakken garnalen, tomatensaus, feta en ouzo.
Deze romige zalmsalade is om je vingers bij op te eten. Top hoofdgerecht, maar de zalmsalade kan ook prima een bijgerecht zijn.
Deze California roll bowl is gebaseerd op een sushi rol welke inside-out gerold is met met surimi, avocado en komkommer.
Deze salade met gamba’s en frambozen is een verrassende combi, maar echt superlekker. De dressing en de amandelen maken het helemaal af.
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra.
Pantelleria-salade is een traditioneel recept van het eiland Pantelleria, een prachtige plek, vol met natuurlijke en gastronomische schatten.
Een rijkelijk gevulde vissoep. Origineel is bouillabaisse eigenlijk een visgerecht waarvan de soep slechts een bijproduct is die over de vis gegoten wordt.
Pwoahé, wat een smaakbom is deze kabeljauw casserole! De bereiding duurt 15 minuten en dan nog even een uurtje op het vuur. Maar het is het wachten waard!
Moules-frites, ook wel mosselen met friet genoemd, is een populair gerecht in België. Het wordt als het nationaal gerecht van België beschouwd.
Rosolje is een populaire Estlandse bieten- en aardappelsalade. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten van de smaak, maar het is superlekker!
Low carb mango sushi rice met zalm. Superlekker! De sushi rice is op basis van bloemkoolrijst. Door de hüttenkäse wordt het een verrassend lekkere plakrijst
Deze lauwwarme aardappelsalade met tonijn is zo simpel en zo lekker! Ik heb mijn vingers erbij opgegeten en de kom leeggelikt 😋. Echt een toprecept!
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.