Umamibom
Dit gerecht, genaamd umamibom, staat in het kader van het uitbuiten van de 5e smaak. Ofwel, umami: de hartige smaak naast zoet, zuur, zout en bitter.
Dit gerecht, genaamd umamibom, staat in het kader van het uitbuiten van de 5e smaak. Ofwel, umami: de hartige smaak naast zoet, zuur, zout en bitter.
Deze Ahi Poke met een twist is gebaseerd op het traditionele Hawaïaanse recept. Je bespreekt het uit als poh-kay, dus niet poh-ké.
Deze Thaise curry met zalm en bloemkoolrijst is superlekker en supersimpel. Het is ook een ideale manier om te zorgen dat je regelmatig vette vis eet!
Ik had al een Thaise gele curry recept op de website staan, maar deze snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst is nóg simpeler en sneller te bereiden.
Deze summertime zalm is net een ondergaand zonnetje op je bord. Het zijn maar 5 ingrediënten en alles gaat in 1 pan. Supersimpel en superlekker!
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.