Oeps, storing...
Spread the love!

Oeps, storing

Het zijn een welbewogen paar maanden. Eerst de website verhuisd vanwege de hoeveelheid data verkeer in combinatie met een lage beschikbaarheid. Toen de website verhuisd naar een dedicated omgeving, helemaal alleen voor Supersnel Gezond punt NL, vanwege de hoeveelheid mensen die tegelijk op de website recepten aan het bekijken waren.

Ik dacht, zo! Dat is mooi. Voorlopig klaar. Blijkbaar komen er heel veel dingen toch echt in 3-en….

In totaal 21 uur en 47 minuten down geweest

Nu draaide Supersnel Gezond heerlijk super en snel op die dedicated omgeving. Gaat daar de hardeschijf van kapot. Nu blijkt dat de hosting partij zelf geen back-ups maakt. Ik gelukkig wel… tenminste, die staan op die harde schijf. Juist die zojuist stuk is gegaan…

Hierdoor gaan we drie weken terug de tijd in. Ik had nog een oudere back-up, deze is nu teruggezet. Helaas mis ik dus wat sterwaarderingen van jullie en opmerkingen. Helaas ook enkele berichten uit het gastenboek zijn verloren gegaan.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

We draaien nu op een tijdelijke omgeving

We draaien nu op een tijdelijk omgeving, met een back-up van 3 weken oud. Ik ga een waardig alternatief zoeken om dit soort rampen te kunnen voorkomen.

Vervolgstappen

Als eerste wordt er nu gezorgd dat al het werk van de afgelopen drie weken weer hersteld wordt. Daarnaast wordt er een nieuwe dedicated omgeving ingericht, maar dan een virtuele. Op die manier zijn we niet meer afhankelijk van slechts 1 fysieke machine.

Eind goed, al goed

Tsja, op dit soort momenten denk ik altijd maar: “Je kunt het leuk vinden, je kunt het niet leuk vinden… Het is zo!”. Dus we gaan met vol goede moed aan de slag en hopen snel weer helemaal bij te zijn. Ik ben ik elk geval al blij dat jullie weer bij de recepten kunnen.

Soortgelijke Berichten

2 Commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *