Komkommer paksoi banaan smoothie
Spread the love!

Over de komkommer paksoi banaan smoothie

Dit komkommer paksoi banaan smoothie recept was een toevalstreffer. In de categorie, foutje bedankt. Ik wist niet meer exact welke groene smoothie ik wilde maken. Ik begon met de komkommer en dacht toen… oh ja! Ik wilde er eentje met paksoi maken. Gezien de komkommer er al in zat, zou het te veel geworden zijn als ik een hele paksoi erbij zou doen. Dus vandaar een halve. Eigenlijk wist ik nog steeds niet welke ingrediënten ik nu had bedacht voor de groene smoothie. Ik moest denken aan limoen. Die erbij, even proeven. Hmmm, mist iets. Wat munt! Dus wat munt erbij. Tocht was ik nog niet helemaal tevreden, waarna ik me ineens herinnerde dat ik nog een banaan over had. Ik had voor een paar dagen boodschappen gedaan en ik had nog een banaan over. Dat leek me wel een goed idee, dat maakt een smoothie wat zoeter en een banaan helpt de smoothie binden. Zo ben ik op deze versie gekomen.

Erna kwam ik tot de conclusie dat ik een halve strook paksoi over had en een peer…. Ik heb werkelijk geen idee wat mijn originele idee nu was. Misschien binnenkort eentje maken met paksoi en peer?

Het komkommer paksoi banaan smoothie recept

Komkommer paksoi banaan smoothie
Komkommer paksoi banaan smoothie
Stemmen: 18
Score: 3.72
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Komkommer paksoi banaan smoothie
Komkommer paksoi banaan smoothie
Stemmen: 18
Score: 3.72
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
 1. Het recept is natuurlijk weer simpel. Dat is eigenlijk altijd het geval met groene smoothies.
 2. Snijd de komkommer in stukken en doe deze in de blender.
 3. Pluk de bladeren van de paksoi en scheur deze in stukken. Voeg die toe aan de komkommer.
 4. Doe er een geschilde banaan bij en knijp de limoen uit boven de blender.
 5. Voeg als laatste de hand vol met munt toe en een groot glas water. Blend het geheel tot een egale smoothie.
 6. Mocht het warm weer zijn dan is het altijd lekker om een paar ijsklontje toe te voegen.
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.

Carlo Kool (1975) is voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Soortgelijke Berichten

4 Commentaar

 1. Dag Carlo,
  Wederom een heerlijke smoothie.
  Een hele komkommer op een halve paksoi leek me wat te komkommerig worden, is dus ook een halve geworden. Aangezien de komkommer en paksoi beide al veel vocht bevatten is het glas water ook weggevallen.
  Toppertje zeker voor herhaling vatbaar.
  Groetjes,
  Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *