Broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen

Broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen

Deze broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen is weer zo’n simpel en snel te bereiden gerecht. Gezond, maar natuurlijk ook superlekker, ook belangrijk! En zo gemakkelijk is het dus om de ondergrens van 250 gram groenten per dag te halen. In deze stamppot zit alleen al 400 gram per persoon aan broccoli en pastinaak. Volwassenen krijgen het advies…

Paksoistamppot

Paksoistamppot

Deze paksoistamppot is een combinatie van Thaise en Nederlandse invloeden. Deze paksoistamppot is echt supersimpel te bereiden (binnen 15) en vet lekker! Natuurlijk ook weer supergezond. Wat wil je nog meer? Ik kies expres de Cê­la­Vi­ta krui­mi­ge aard­ap­pe­len. Die zijn namelijk al voorgekookt, waardoor het ineens mogelijk wordt om een stamppot net binnen de 15 minuten…

Spruitenstamppot met paddenstoelen

Spruitenstamppot met paddenstoelen

Deze spruitenstamppot met paddenstoelen maakte ik voor het eerst toen ik een keer alleen thuis was. Ik denk dat mijn moeder omvalt van verbazing. Carlo die voor zichzelf spruitjes gaat koken?! Ik kan me namelijk nog heel goed herinneren dat ik in een stoel zat aan tafel en pas Studio Sport mocht kijken zodra mijn bord leeg…

Thai green curry pompoen stampot

Thai green curry pompoen stamppot

De credits voor deze Thai green curry pompoen stamppot gaan naar sterrenchef Jonnie Boer. Ik heb wel aan de verhouding gesleuteld, ik gebruik meer groenten. Ook gebruik ik expres de Cê­la­Vi­ta krui­mi­ge aard­ap­pe­len. Die zijn namelijk al voorgekookt, waardoor het ineens mogelijk wordt om dit recept net binnen 15 minuten te bereiden. Je moet dan alleen…

Gele paprikasoep met spinazie en walnoten

Gele paprikasoep met spinazie en walnoten

Deze gele paprikasoep met spinazie en walnoten is zó lekker en zó simpel te bereiden. Deze staat per direct hoog op mijn favorietenlijst 🙂 . In plaats van een curry paste, die ik wel eens als basis gebruik voor een soep, heb ik nu gekozen voor de kruiden van Jonnie Boer. Voor deze soep gebruik ik de Shichimi…