Chili Con Pollo (eenpansgerecht)
Deze Chili Con Pollo is echt een heel simpel gerecht. Je hebt alleen wel een gebraden kip nodig. Die kun je natuurlijk tegenwoordig ook gewoon kant-en-klaar kopen.
Deze Chili Con Pollo is echt een heel simpel gerecht. Je hebt alleen wel een gebraden kip nodig. Die kun je natuurlijk tegenwoordig ook gewoon kant-en-klaar kopen.
Deze snelle Indiase curry is niet alleen snel, het is ook weer een heerlijk simpel en lekker recept! Boordevol groenten. Supersnel en gezond dus!
Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een gerecht uit de Indiase keuken gemaakt van peulvruchten. De peulvruchten worden tot een soep gekookt.
Deze kip-kerriesoep (licht gebonden) is supersnel en supermakkelijk te bereiden. Naast dat het ook gezond is, smaakt het ook weer heerlijk! Echt weer supersnel gezond :-).
Deze Thaise curry met zalm en bloemkoolrijst is superlekker en supersimpel. Het is ook een ideale manier om te zorgen dat je regelmatig vette vis eet!
Burrito in a bowl low carb, ofwel een Mexiaans “prutje” zonder wrap en/of rijst. Snel en vet lekker! Kijk wel uit dat je het niet té vet maakt ;-).
Deze bietencurry uit Sri Lanka met sperziebonen mallum is echt een toprecept! Ideale smaakcombinaties geven je echt even het gevoel op vakantie te zijn.
Deze broccolischotel met feta is een heerlijk en gezond toppertje. Broccoli is een beetje de koning.
Een mediterraanse schotel met kalfsoester. Het is toch grappig dat zoiets simpels zo lekker kan zijn! En het is een bord vol essentiële voedingsstoffen.
Deze snelle gerookte kipsalade is simpel, snel, gezond én vet lekker! Meer kan ik er niet van maken. Proef het zelf is mijn tip! <3
Deze post-workout salade zit boordevol eiwitten, essentiële voedingstoffen en de post-workout salade bevat relatief weinig calorieën.
Deze summertime zalm is net een ondergaand zonnetje op je bord. Het zijn maar 5 ingrediënten en alles gaat in 1 pan. Supersimpel en superlekker!
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.