Het romige avocado banaan amandelmelk smoothie recept

Romige avocado banaan amandelmelk smoothie
Romige avocado banaan amandelmelk smoothie
Stemmen: 18
Score: 3.72
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Romige avocado banaan amandelmelk smoothie
Romige avocado banaan amandelmelk smoothie
Stemmen: 18
Score: 3.72
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de avocado door midden. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil direct de blender in.
  2. Schil de banaan en breek hem in tweeën en doe die er ook bij.
  3. Giet er 1,5 glas verse amandelmelk. Eventueel dus een flinke pluk alfalfa.
  4. Zet de blender aan.
  5. En klaar. Droom nog even verder ;-).
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Over de romige avocado banaan amandelmelk smoothie

Deze romige avocado banaan amandelmelk smoothie is super lekker als je nog even wilt door dromen. Zo romig is hij! Lekker wollig, als of je nog in je bedje ligt.

De shot alfalfa is niet nodig, maar geeft wel een klein beetje extra pit aan de smoothie. En het is gewoon enorm gezond spul, dat je het bijna overal in en/of bij zou doen. Meer over alfalfa kun je hier ook vinden op de website. Zie het artikel “Zelf alfalfa kweken“.

Je kunt amandelmelk zelfs zelf maken met amandelen en water. Maar je kunt het ook in de winkel kopen. Ook een prima alternatief, er zitten dan alleen nauwelijks amandelen in. Kijk maar eens naar de ingrediëntenlijst.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Er staat natuurlijk overal op deze website dat het binnen 15 minuten klaar is. Is deze ook, maar ik denk zelfs dat als je even je best doet hem binnen 1-2 minuten al klaar kunt hebben.

Wil je liever een koel briesje door je wollige zomerdroom? Kies dan voor de optie om er limoensap en een halve groene appel aan toe te voegen.

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.

Carlo Kool (1975) is voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.